“Amnistia” e VMRO-së, më 26 nëntor në rend dite në Kuvend (foto)

0

Propozim-ligji për amnistinë e 27 prillit të propozuar nga grupi parlamentar i VMRO-DPMNE-ja është vendosur në rend e dite në seancën plenare të 26 nëntorit në Kuvend. Me këtë propozim opozita kërkon që të gjithë të dënuarit, akuzuarit dhe dyshuarit për zhvillimet e përgjakshme në Kuvend më 27 prill të vitit kaluar të amnistohen.