Policia e Tetovës: Mbrëmë kemi kapur 2 persona nga Poroji me mariuhanë, 3 femra nga Kosova dhe 1 nga Shqiperia

0

Mbrëmë rreth orës  22.00 deri ora 02.00, pjestarët e policisë nga Sektori për punë të brendëshme Tetovë, është kryer kontroll në shtatë objekte hotelerike në Tetovë.

Gjatë kontrollit janë ndaluar katër persona me qëndrim të paregulluar në shtetin tonë, prej të cilëve 3 femra të moshës 17 dhe 18 vjeçe nga Republika e Kosovës, si dhe një 24 vjeçarë nga Republika e Shqipërisë.

Gjithashtu në një ovjektë janë ndaluar dy persona, të moshës 25 vjeçare, nga Tetova dhe nga fshati Poroj, tek të cilët është gjetur marijuanë.

Personat janë arestuar për procedurë të mëtuitjeshme.