Dalin fotografitë e para të Gruevskit gjatë arratisjes (Foto)

0

Media serbe dhe malazeze, duke u thirur në burme diplomatike pohojnë se Gruevski në Hugari ka hyrë përmes Serbisë, transmeton agjencia e lajmeve INA.

Sipas gazetës malazeze Vijesti,Gruevski ka Shqipëria ka hyrë në Mal të Zi më 11 nëntor në orën 19:19 përmes vendkalimit kufitar Bozhaj. Në të njëjtën ditë në ora 22:16 e ka lëshuar vendin duke hyrë në Serbi përmes vendkalimit kufitar Dobrakovo në Serbi.

Në Serbi ka hyrën me një veturë me targa 55AO5, në të cilën kanë qenë Casar Josef Zoltan dhe Felegjazi Shaba me pasaporta hungareze. Zoltan është zëvendës ambasador në Mal të Zi ndërsa Shaba është konsull.

Kjo media gjithashtu ka nxjerrë fotografinë e parë të Gruevskit gjatë arratisjes.