Super oferta tek Lagjja TRIM & LUM!

0

Lagjja TRIM & LUM!

OFERTE:
10% zbritje per cdo banese te blere ose mundesi pagese per 4 vite me 0% interes tek Lagjja “TRIM & LUM” Strugë (prane liqeni tek struzhanka e vjeter)

Banesa të kualitetit më të lartë dhe me materiale shumë cilësore:

– DEMIT fasadë me 10cm izolim
– Bllok me efikasitet te lartë energjetik
– Izolim i mureve te brendeshme me 5 cm
– Kulm alumini me izolim
– Dritare Gjermane 6 komorë me 3 shtresa xhami
– Dyer të blinduara
– Pllaka italiane
– Parket i klasit të parë

Banesat jane nga 50 m2 – 130 m2.

Понуда:
10% попуст на купен стан или можност на плаќање за 5 години со 0% камата во населба ТРИМ и Лум – Струга (до езеро кај стара стружанка)
Станови со висок квалитет!

– DEMIT фасада од 10 цм
– Блок со висока енергетска ефикасност
– Изолација на внатрешни ѕидови од 5 цм
– Алумински кров со изолација
– Германски прозори со 6 комори и 3 стакла
– Блиндирани врати
– Италјански плочки
– Паркет од висока класа

Станови од 50 м2 – 130 м2.

INFO: 070347302; 070426083