NPN Proaqua: Apel deri te banorët e Komunës së Strugës.

0

Apel deri te banorët e Komunës së Strugës.
Ju informojmë se për shkak të një periudhe më të gjatë kohore pa reshje më të mëdha të shiut, niveli i ujit të pijshëm në burimet tona dukshëm ka pësuar rënie.
Për këtë arsyje apelojmë deri tek të gjithë banorët e Komunës së Strugës që ta përdorin ujin e pijshëm në mënyrë të arsyeshme dhe t’u përmbahen rregullave për kursimin e ujit të pijshëm me çka do ta tejkalojmë më lehtë këtë situatë.
Me respekt,
NPN Proaqua Strugë.

Апел до жителите на Општина Струга
Ве информираме дека поради долгиот период без поголеми врнежи од дожд нивото на водата во нашите извори е значително намалено.
Поради ова апелираме до сите жители на Општина Струга разумно да ја користат водата за пиење и да се придржуваат до правилата за штедење на водата за пиење за што полесно да ја надминеме оваа ситуација.
Со почит,
МЈП Проаква Струга