Në turnirin tradicional që mbahet me radhë tani i 48 Gongu I Artë Alim Nasufi do ta përfaqsojë Maqedoninë.

0

Në turnirin tradicional që mbahet me radhë tani i 48 Gongu I Artë Alim Nasufi do ta përfaqsojë Maqedoninë.

Në këtë turnir dotë marrin pjesë Bokserët më të mirë nga Ballkani dhe Europa, Shqipëria,Kosova Slovenia,Serbia,Rumenia,Bullgaria dhe Maqedonia gjithësesij do të jen 40 Bokserat të peshave të ndryshme ku do të mbahet më 09.11.2018 gysëm finalja dhe më 10.11.2018 Finalja.

Alimit i dëshirojm suksess dhe besojmë në fitore, sepse Alimi është Boksier Luftarak dhe me Zemer të madhe.

Struga me Alimin 🥇🏆