FRBDI Strugë: Mbaroj koha kur ASH punësonte gostivarli, kumanovarli

.

0

FRBDI Strugë: Mbaroj koha kur ASH punësonte gostivarli, kumanovarli

FRBDI Strugë përfundoi koha e punësimeve të personave nga Kumanova, Tetova e Gostivari në Komunën e Strugës nga ana e ASH vetëm e vetëm për ti kënaqur apetitet partiake dhe për ta zgjeruar horizontin partiak. 
Mos harroni se në 5 vjecarin e kaluar shumë të rinj lëshuan vendin dhe ikën në perëndim, ku arsyja e vetme ishte mos përkrahja e tyre dhe plotësimi i vendeve të punēs me persona nga jasht Struga. 
BDI Strugë gjithmon ka mbështetur dhe suportuar rinin strugane e nuk ka pasur për qëllim që me pushtetin lokal të plotëson apetitet partiake dhe militant të partive tjera
Sot Komuna prioritet ka punësimin e të rinjve strugan. Më shumë se 200 të rinj janë punësuar si në pushtet lokal ashtu dhe atë qendror.