BDI dega Strugë: A jeni ju “Aleanca,, e Ziadin Seles e zhytur në nepotizëm!?

0

BDI dega Strugë: A jeni ju “Aleanca,, e Ziadin Seles e zhytur në nepotizëm!!!!!???

Si ta kuptojm që ju jeni Aleanca e vërtet ,se vërte është e çuditshme… ose keni harruar ose bëni sikur keni harruar, por gjithsesi po ua rikujtojm foton në vazhdim se fjalën nepotizëm më mir se ju nuk e di asnjëri. Kjo i bien sikur prostituta po të jep leksion për moral.

Dhe për tua rikujtuar shihni foton – NEPOTIZËM!!!