Grindje fizike në një bastore në Strugë

0

Më 6 Nëntor të këtij viti rreth orës 21:00, në një  bastore sportive e vendosur në rrugën “Vlado Maleski” në Strugë, është  bërë prishja e  rendit publik dhe qetësisë.

Në bastore, A.ZH. (59) nga fshati Veleshtë  i Strugës,  fizikisht ka sulmuar N.P. (37) nga fshati  i Struges, Belice e Poshtme. I sulmuari  ka  pësuar  lëndime trupore të konstatuara në Spitalin e Përgjithshëm në Strugë.
Stacioni i Policisë në Strugë  ndërmer  të gjitha masat dhe aktivitete për zbardhjen e plotë të rastit pas së cilës do të ngrihen paditë  e duhura.

 

Sektori për Punë të Mbrendëshme Ohër

Zyra për marëdhënie me publikun