VIDEO/Mundësia e Dytë, filmi Shqiptar që pritet të thyej rekord audience…

0

Mundesia e Dyte eshte filmi me i ri qe pritet te thyej nje rekord audience.
Ky filem flet per historine e nje djali Shqiptar i cili perdor teper drogen dhe ne nje moment humbet gjithcka. Vetem pasi del nga burgu ai merr nje Mundesi te Dyte…

Filmi eshte i ideuar nga disa te rinj nga qyteti i Elbasanit, me eksperience paraprake ne fushen e knematografise. Nuk ka dyshim qe ky film do te mberthej audeincen sepse ne te tregohet realiteti i rinise ne Shqiperi.

 

Mundesia E Dyte
Official Trailer.
https://www.youtube.com/watch?v=BsuIBekXj0o&t=26s
Aktore:
Weda Skenderi(Ema)
Geri Caka(Brajan)
Ervin Toska
Orest Tollumi
Resmo Hakani
Media Partner:
Best Channel
Ndihmuan:
Drejtoria Vendore e Policise Elbasan
Kryqi Kuq Shqiptar,Dega Elbasan
Avenue Bar
Skenari:
Weda Skenderi
Drejtor Fotografie:
Migen Sejdini
Operator:
Ronaldo Gjoshi