VIDEO/Investim kolosal për deponinë, në vitin e parë të qeversjes Merko në Strugë

0

Investimi i munguar për Deponinë në Strugë, tashmë është bërë realitet nga Kryetari i Strugës. Komuna e Strugës nën drejtimin e Z.Merko sëpari ka marrë masa izolimi që kjo deponi mos marri zjarr dhe të dëmtoj qytetaret. Kjo masë e përkohshme, e pa realizuar nga pushteti i mëparshëm, bëhet deri në momentin që deponia do largohet përfundimisht nga Struga.

Edhe pse klane të ndryshme, për propagandë politike tentuan disa herë ti vendosin zjarrin deponisë, fal investimit të kryer nga Komuna e Strugës këto grupacione politike nuk ja arritën qëllimin. Qëllim ky i cili do i conet këta të fundit në akuza për mos menaxhim të saj dhe për një propagandë të keqe politike!

Për më shumë ndiqni kronikë e ralizuar në deponi:

Kronikë Speciale për deponinë e Strugës

Kronikë Speciale për deponinë e Strugës

Posted by strugalajm.org on Monday, August 6, 2018