Prof. Dr. Shpëtim Cami: “…Të bëhësh I ditur është gjëja më e mirë në jetë…”

0

Profesori I mirënjohur nga Shqipëria Prof.Dr. Shpëtim Cami njëkohësisht dhe profesor në Universitetin Ndërkombëtar të Strugës, në një intervistë për Radio Kukësi, ka ndarë më dëgjuesit një pjesë të karierës së tij shumë vjeçare në fushën akademike dhe publike si sukses, gjithashtu dhe lidhjen e tij me qytetin e Kukësit.

Të shumta ishin këshillat që profesori Shqiptar ka dhënë për dëgjuesit dhe sidomos për nxënësit dhe studentët.
“…Të bëhësh I ditur është gjëja më e mirë në jetë…” është një nga filozoftë që ka shoqëruar Prof. Camin në karierën e gjatë profesionale.
Ndërsa për Kukësin dhe Kuksianët është shprehur se është një popull energjik, por që duhet që këtë energji ta menaxhoj më mirë.

Në intervistën e Prof. Shpëtim Cami mori përgjigje roli I tryezave të rrumbullakta mbi ecurinë dhe vazhdueshmërine e universiteteve. C’farë duhet të dinë studentët mbi aktivitete të ngjashme? Etj.
Gjithashtu profesori u shpreh se tryeza të tilla do të vazhdojnë të bëhën dhe në qytete të tjëra.

Përgjigje mori dhe pyetja për studentët që mbarojnë shkollimin dhe kthehen në vendlindje për të ushtruar profesionin…?!

Për më shumë ndiqni intervistën e plotë:

Përgatiti: Gazetar Armand Braho
Strugalajm.org