|SKANDAL| Ziadin Sela mashtrues ordiner ose ,, patriot ,,!!! Зиадин Села Лажов или ,, патриот ,,!!!(Dekument)

0

Te nderuar Strugan!
Para disa ditëve ish turisti i Strugës, pa asnjë logjikë politike dhe njerëzore shkoi me dy-tre persona të ,,hap,, rrugën në Stanet e Llabunishtës, me qëllimin e vetëm të afrimit të zgjedhjeve Parlamentare në Maqedoni.
Me këtë veprim ai, si gjithmonë e futi veten në njerzit mashtrues ordiner, i cili vetëm për qëllime politike mashtron qytetarët me projekte të cilat i realizoi dhe firmosi kryetari aktual i komunës Z.Ramiz Merko.

I bëjmë thirrje qytetarëve të Strugës të ftojnë këtë njeri në hapjet e gurëthemeleve kur të ndërtojnë shtëpit e tyre, se si duket ky njeri në mungesën e realizimit të projekteve gjatë pushtetit tij.
Sepse i kanë ngelur gërshërët e reja dhe ka nevojë ti perdori, për këtë arsye kërkojmë nga qytetarët e Strugës dhe nga Qeveria e Maqedonisë në te ardhmen të ftojë ,, turistin ,, Ziaidn Selën në prerjen e shiritave, sepse ja ka marrë dorën mirë!!!!

Ne vazhdim dëshmitë, që Struganët të shohin se kush i siguron mjetet e rrugës për te Stanet e Llabunishtës!!!!