SKANDAL:Zëdhënsja e Universitetit “Shën Apostol Pavle – Ohër”pranon se Universiteti është i paakredituar

0

SKANDAL:Zëdhënsja e Universitetit “Shën Apostol Pavle – Ohër “pranon se Universiteti është i paakredituar

Në vend të fakultetit të rregjistruara, 47 studentë të ardhshëm në Universitetin e Shkencave të Informacionit dhe Teknologjisë Shën Pavli Apostulli do të fillojnë vitin akademik në një tjetër Fakultet. Pas regjistrimit të rregullt dhe pranimit në Fakultetin e Rrjeteve dhe Sigurisë së Komunikimit dhe Fakultetit të Shkencave Kompjuterike në momentin e fundit, Universitetit u tha se nuk kishte akreditim për fakultet e përmendurat duke i lënë zhgënyer.

Që skandali të jetë akoma më I madhë I detyrojn studentët e ardhshëm të nënshkruajn deklarata që në rastë se nuk arrijn të akreditoen të transferoen në fakultete tjera. Prindërit e zhgënjyer dhe të revoltuar të studentëve përmes një letre të shkruar thonë se Universiteti luajti me studentët e ardhshëm duke shkurtuar të drejtën e tyre për të studiuar në fakultetet e zgjedhura.
Universiteti është ende i mendimit se presin fakultetet të riakreditohen.