(FOTO)Trupat e Marjusit dhe Admirit me flamur shqiptar në ceremoninë e homazheve në Genova

0

Trupat e Marjusit dhe Admirit me flamur shqiptar në ceremoninë në Genova ku kanë nisur homazhet për 18 prej viktimave të tragjedisë së Urës Morandi. Mes arkëmorteve qëndrojnë dhe ata të dy të rinjve shqiptarë, Marjus Djerri dhe Admir Bokrina.