FOTO/Ramiz Merko merr ofensivë në Llabunishte, në krye të punimeve deputeti Agim Shaqiri dhe këshilltari Murat Shabani!!!

0

Ramiz Merko merr ofensivë në Llabunishte, në krye të punimeve deputeti Agim Shaqiri dhe këshilltari Murat Shabani!!!

Рамиз Мерко во градежна офанзива во Лабуништа, пратеникот Агим Шачири и советникот Мурат Шабани во обиколка и подршка на работата!!!

Në llabunishte Kryetari i Struges Z.Ramiz Merko, pas 5 vitesh investime 0000 nga qeverisja e mëpareshme (e cila investoj vetëm në shkumbësa dhe sapun) fillon ndyshimet rrenjësore dhe zhvillimin e infrastrukturës në këtë vendbanim.
Nje nga rrugët kryesore të fshatit që lidh llabunishtën në të dyja anët nga ura e ASANIT – deri tek Spitali, me kërkesë të deputetit Agim Shaqirit dhe keshilltarit Murat Shabani, ka filluar të realizohet. Sot në fakt dolën për inspektim deputeti Agim Shaqiri dhe këshilltari Murat Shabani, të cilët të kënaqur nga perkrahja e kryetarit Z.Merko, theksuan se më në fund Llabunishta dhe Llabunishtarët marrin atë që i takon si një nga vendbanimet më të mëdha të qytetit të Strugës, kur për pes vite kishte ngelur në hares dhe kujtoheshe vetëm për intersa të ngushta politike.
Deputeti Agim Shaqiri për Strugalajm.org u prononcua se së shpejti do të realizohen dhe dy projekte të mëdha me mbështetjen e Kryetarit të Strugës Z. Ramzi Merko, ku prej tyre përfshihen Baezni për ujë të pijshëm dhe 1 km rrugë me trotuar në fsh Llabunishte të cilat do të përfundojnë brënda vitit 2018!

Suksese dhe punë të mbarë Llabunishtës dhe punës të Ramiz Merkos!!!