Kapiteni i Francës ngre në ‘qiell’ trofeun, festa zhvillohet nën shi

0

Në “Luzhniki Stadium” të  Moskës u luajt finalja e Kampionatit Botëror “Rusi 2018” mes Francës dhe Kroacisë

Franca fiton 4-2, duke fituar Kupën e dytë të Botës, pasi të parën e fitoi në vitin 1998.

Kapiteni Hugo Loris ngre trofeun në qiell, ku e paparashikueshme ishte se festa zhvillohet nën reshjet e shiut.