Zjarr në Strugë, njesia zjarrfikëse ndërhyn në kohë! (Detaje/Foto)

0
Mbrëmjen e djeshme në rrugën magjistrale Strugë-Qafëthanë ishte ndezu një zjarr me qëllim dashakeqës. Ndërhyrja e shpejtë e njesisë zjarrfikse Strugë bëri të mundur neutralizimin e flakëve dhe azgjesimin e tyre në kohe.
Nga zjarrfiksja e Strugës na bëhet e ditur që rrethanat e zjarrit janë të qëllimshme!
Duket qartë qe ende ndo një qytetar i papërgjegjshëm do të shkatërroj pronën publike dhe të dëmtoj bashkëqytetarët.