Zv. Ministri i Shëndetësisë Dr.Asim Musa, vizitë në fshatin Podgorce!

0

Zv Ministri i Shëndetësisë Dr. Asim Musa sot bashkë me kryetarin e degës së BDI-së Z. Adem Ajdaroski, vizituan ordinancen e doktor Esat Idrizoski, në fshatin Podgorce, ku u informuan nga afër për situatën në fshat, madje dhe për nevojat e qytetarëve të Podgorces në fushën e shëndetësisë primare.
Zv Ministri garantoi mbështetje të fuqishme dhe përkrahje për të gjithë mjekët dhe sisemit shëndetësor në qytetin e Strugës dhe në pergjithëse në Maqedoni!

Kjo ishte vizita e pare e Zv. Ministrit në një lokalitet dhe si duket ka perzgjedhur fsh, Podgorce, ku ky fshat ishte nje nga fitoret më të thella të BDI-së në zgjedhjet e fundit lokale, ku Dr. Asim Musa ishte dhe shef shtabi.
Si duket kesaj here në punën e Zv.Ministrit, do të ketë përkrahje të vecantë në zonat e malësisë si Llabunishta, Podgorca dhe Oktisi mes fshatrave të tjera!!!