Shtrohet iftar në Veleshtë, Bashkësia Lokale siguroi higjenën(Foto+Lajm)

0

Ne Veleshte shtrohet iftar nga Keshilli i Xhamise per qyetetaret e Veleshtes.
Per iftarin ndihmoi dhe Bashkesia Lokale e cila beri pastrimin dhe larjen e ambintit ku do te shtrohej iftari dhe pergatitjes se vendit ku ai do te shtrohej. Inisjativa e pastrimit u iniciua nga kryetari i Bashkesise Z. Vait Vlashi!