‘Toega’ – trendi i ri i fitnesit që nuk na bën të ndihemi rehat aspak

0

Trendet e fitnesit vazhdimisht po bëhen më ekstra, dhe tani duket se ka ardhur një trend pak më i çuditshëm i fitnesit.

Stërvitja e re që duhet ta provoni, sipas ekspertëve të këmbëve, është toega, apo joga për gishtat tuaj të këmbëve – pjesa më e nënvlerësuar dhe më e lodhshme e trupit, transmeton Telegrafi.

Toega është ide e mirë për shumicën prej nesh, pasi që kalojmë shumë kohë në këmbë dhe nuk iu japim këmbëve tona dashurinë që e meritojnë.

Ndonëse toega mund të duket si këto trendet e çmendura të fitnesit që krijohen për të na bërë konfuzë të gjithëve, ekspertët faktikisht thonë se është stërvitje e mirë për trupin dhe mund të bëhet në kohë të shpejt.

Sipas tyre, dhjetë minuta me ushtrime toega ju mund ta përmirësoni mënyrën se si ndihen këmbët tuaja. /Telegrafi/