Facebook po investon edhe më shumë në Watch

0

Facebook njoftoi nisjen e më emisioneve informative në partneritet me gjigandët e mediave si CNN, ABC ose Fox News, për të inkurajuar videon e platformës Watch.

Ashtu si shumica e gjigantëve të tjerë në internet, Facebook ka investuar shumë në përmbajtjen e vet të videos, pasi u mbështet për shumë kohë në videot e përdoruesve të YouTube.

Ky rrjet social ka njoftuar se do të ketë tetë emisione informative në Watch.

Katër emisione do të transmetohen çdo ditë dhe do të jenë të dedikuara për aktualitetet ditore, dhe të drejtuara nga ABC, CNN, Fox News dhe Univision për programin spanjoll. /KP /Telegrafi/