Zyrtare: Doktor Rexhep Dauti zyrtarisht drejtori i spitalit te pergjithshem te Struges!

0

Zyrtare: Doktor Rexhep Dauti zyrtarisht drejtori i spitalit te pergjithshem te Struges!

Sot zyrtarisht detyren e drejtorit te spitalit te pergjithshem ne Strugë do ta marr Doktor Rexhep Dauti, mjek internist dhe nje njeri i respektuar ne mes te mjekeve dhe qytetareve te Struges!

Doktor Rexhep Dauti vjen nga fshati Ladorishte i Struges, i cili gezon respekt te larte ne qarqet intelektuale dhe ato mjekesore!

Strugalajm i uron pune te mbare dhe suksese!!