Vënia e dorës sipër krahut të së dashurës, duket si “pronësi”

0

Dama Helen Mirren nuk turpërohet të flas atë që ka në mëndje.

Fituesja e çmimit Oscar ka folur për femrat, të cilave ju vë partneri dorën sipër krahut.

Aktorja ka thënë se kjo më shumë duket si “pronësi apo rezervim”, transmeton Telegrafi.

Gjatë një interviste, ajo i ka quajtur femrat si “kalamaj të botës moderne”, në kuptimin e zhvillimeve të reja siç janë “gjetja e personalitetit dhe pozitës në epokën e lirisë seksuale, kontrollit të lindjeve, edukimit dhe pavarësisë financiare”.

Ajo poashtu ka thënë se irritohet kur i sheh meshkujt, që i vënë dorën sipër krahut të partneres.

“Kur je e re, ke nevojë që një djalë të ju siguroj dhe të ju drejtoj, por më vonë jo” ka thënë aktorja britanike. /Telegrafi/