Studentët e Universitetit Ndërkombëtar të Strugës në praktikë mësimore. (Foto+Lajm)

0

Një grup tjetër të studentëve të Drejtimit “Kriminalistikë dhe detektivë” në kuadër të Fakultetit të Shkencave Juridike pranë UNS, vazhduan me ushtrimet praktike të tyre “Qitje me armë”.
Universiteti Ndërkombëtar i Strugës është një ndër universitetet më të mirë për sa i përket praktikës mësimore. Në kuadër të praktikës shpesh herë studentët e këtij universiteti kanë vizituar institucione të ndryshme në lidhje me profesionin e tyre.
Praktika të tilla janë mëse të zakonshme për studentët e këtij universiteti në cdo kohë.