Ramiz Merko në ofensivë: Përfundon ura që lidh Zhepinin me Koroshishten(Foto+Lajm)

0

Ramiz Merko në ofensivë: Përfundon ura që lidh Zhepinin me Koroshishten.

Pas shumë projektesh të implementuar nga Kryetari i Komunës Z. Merko, ky ishte një nder problemet që ka marrë zgjidhje tashmë nga Komuna e Strugës. Ky premtim tashmë i mbajtur nga Z. Merko do të letësoj lidhjen midis dy fshatrave Zepinin dhe Koroshishten.
Në këto momente Struga vlon nga punimet në cdo cep të saj. Infrastruktura si në këtë rast është primare në projektet e Komunes!
Shumë e Shumë projekte të tjera priten të fillonjë në ditët në vijim./strugalajm.org/

Përgatiti:

Gazetar Armand Braho