Biblotekës së UNS i shtohet libri i Doc.Dr. Dashmir Nasufi! (Foto+Lajm)

0

Të nderuar student, pedagog dhe miq te UNS,
Bibliotekës së UNS iu shtua edhe nje libër për nevojat e studentëve të drejtimit Kriminalistik dhe Detektiv, libri i tretë i Doc.Dr.Dashmir Nasufit- “MENAXHIMI DETEKTIV”. Jemi te bindur që ky libër shkencor do të jetë në shërbim të të gjithë studentëve të Fakultetit të Shkencave Juridike , e në veçanti studentëve të drejtimit Kriminalisitika dhe Detektiv. UNS i dëshiron suksese të tjera në aspektin shkencor Profesorit Universitar Dashmir Nasufit.