Fluks i madh maturantësh Shqiptar në Strugë, ditët në vijim rritet numri i tyre!

0

Vijon fluksi i maturantëve Shqiptar që vizitojnë Strugën!

Këtë muaj janë bërë të zakonshme grupe maturantësh Shqiptar të shoqëruae nga mesuesit e tyre që vizitojnë Universitetin Ndërkombëtar të Strugës. Numri i tyre vjen duke u rritur ditëve të fundit, kjo fal mundësive dhe risive në mënyren e mësimdhënjes dhe kushteve që ofron UNS. Pritet që dhe ditët në vijim të ketë përsëri vizitorë të tjerë. Duket qart se Struga tashmë gallëron nga rinia!