LISTA/ Zbulohen emrat, ja kush janë njerëzit e besuar të Sorosit në Bashkimin Europian

0
WASHINGTON, DC - APRIL 17: Soros Fund Management Chairman George Soros attends a meeting with finance and development ministers, international partners and the presidents of Liberia, Sierra Leone and Guinea about the ongoing efforts to recover from the Ebola outbreak in West Africa during the World Bank- International Monetary Fund Spring Meetings April 17, 2015 in Washington, DC. The World Bank announced Friday that it would provide an additional US$650 million over the next year to help Guinea, Liberia and Sierra Leone to recover from the social, economic and health impact of the Ebola crisis. (Photo by Chip Somodevilla/Getty Images)

Nëse në SHBA, Presidenti Donald Trump i ka shpallur ‘luftë’ Xhorxh Sorosit, në BE duket se ndodh ndryshe. Nuk ka një luftë ndaj Sorosit, por në fakt më shumë ka aleatë të tij.

Një listë me qindra emra është siguruar nga SYRI.net, ku janë të shënuar të gjithë aleatët e Xhorxh Soros në Bashkimin Europian.

Sipas dokumentit, thuhet se këta janë njerëzit dhe aleatët e besueshëm në BE që do të mbështesin projektet e Xhorxh Sorosit nga viti 2014 deri në vitin 2019.

Njerëzit e Soros përfshijnë 11 komisione dhe 26 delegacione, si dhe vendimmarrjen më të lartë të Parlamentit Europian. 226 deputetë kanë dëshmuar ose ka treguar se janë aleatë të Sorosit.

‘Ata duhet të trajtohen në mënyrën më të mirë dhe me mendje të hapur: edhe pse me siguri do të duan të punojnë në zonat ku ata tashmë janë të interesuar, ata gjithashtu mund të mirëpresin diskutime edhe për çështje të reja’, thuhet në dokumentin e Sorosit.

‘Fondacioni për Shoqërinë e Hapur duhet të kërkojë të ndërtojë një marrëdhënie të qëndrueshme dhe të besueshme me këta ligjvënës evropianë’, thuhet në dokumentin e përgatitur nga njerëzit e Soros për të kontrolluar PE-në, KE-në dhe vetë Bashkimin Europian.

Me poshte keni listen e plote te njerezve te Sorosit ne BE.