Ekspertët: Raporti real, të vazhdojnë reformat

0

Njohësit e çështjeve evropiane vlerësojnë se raporti progresit i Komisionit Evropian për Maqedoninë konstaton në mënyrë reale arritjet e vendit në zbatimin e reformave dhe përpjekjeve që bën për të kapërcyer mangësitë e shumta që ka shkaktuar pushteti i kaluar. Sipas tyre vendi duhet të vazhdojë me ritëm të përshpejtuar të zbatojë reformat me qëllim që Maqedonia të mund të fillojë shumë shpejtë bisedimet për anëtarësim në BE.