Ankohet Shqipëria: Mbeturinat e Kosovës dhe Maqedonisë në liqenin e Fierzës, ndoten ujërat e basenit

0

Rritja e nivelit të ujërave në liqenin e Fierzës ka risjellë ndotjen e basenit më të madh ujor në vend, ku tonelata mbeturinash janë depozituar në sipërfaqen e liqenit, transmeton TCH, shkruan Zhurnal.

Është e njëjta ndotje masive si no periudha të mëparshme, e shkaktuar nga mbeturinat që transportohen nga rrjedha e lumenjve nga Kosova e Maqedonia. Fierza është në kuotën maksimale të saj.