Bota në prag lufte, Trump-Rusisë: Bëhuni gati, raketat do të vijnë tek ju

0

Presidenti i SHBA-së Donald Trump ka lëshuar një deklarata të fortë kundër Rusisë, pas sulmit kimik në Siri.

Trump shkruan në profilin e tij në Twitter se ‘Siria duhet të bëhet gati, se raketat do të shkojnë deri aty’.

‘Rusia betohet të rrëzojë të gjitha raketat që nisen kundër Sirisë. Bëhu gati Rusi, sepse ato do të vijnë, të mira, të reja dhe “inteligjente”!

Ju nuk duhet të jeni partnerë me një Kafshë Vrasëse me Gaz që vret popullin e tij dhe kënaqet!’, shkruan Donald Trump në Twitter.

 

Donald J. Trump

@realDonaldTrump

Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria. Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!” You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it