Vetëm 10 minuta, rezultate të shkëlqyeshme – ja çfarë duhet të bëni (video)

0

Trup i skalitur dhe stomak i rrafshët nuk arrihen edhe aq shpejt. Mirëpo, me ushtrime dhe disiplinë përkatëse, në një afat rekord mund ta eliminoni celulitin nga stomaku.

Me rëndësi është që të bëni ushtrime përkatëse në mënyrë të drejtë.

Kjo vajzë në video tregon disa ushtrime shumë të thjeshta, të cilat do t’ju ndihmojnë të arrini të bëni stomak të rrafshët.

Ky trajnim shtëpiak zgjat 10 minuta në ditë, madje nuk është e domosdoshme ta praktikoni bash çdo ditë.

Vetvetes ia caktoni ritmin e ushtrimeve, transmeton Telegrafi.