“Societe Generale” largohet nga Maqedonia?

0

Pas informatave në mediat e rajonit se “Sosiete General” do ta braktisë Ballkanin dhe do t’i shesë bankat që i ka, e mes tyre edhe “Ohridska Banka”, guvernatori i Bankës Popullore të Maqedonisë, Dimitar Bogov, nuk deshi ta komentojë informatën.

Ai thotë se kjo është informatë e ndjeshme e tregut, prandaj informata do duhet të merren nga vetë banka. Por ai nuk la pa kujtuar se BPM-ja e cila kujdeset për punën e mirë të bankave vlerëson se sistemi bankarë është i qëndrueshëm.

Alsat-M