Përmbaruesi për 1 denarë borxh, i merr 12 mijë denarë

0

Përmbaruesit, ndryshe në popull njihen si “Izvershitella”, janë njerëzit që ju thithin gjakun më së shumti qytetarëve në Maqedoni dhe që ua zbarzin xhepat edhe nëse të zbarzur i kanë.

Në rrjetet sociale, një qyetarë ka treguar se si për 1 denarë që i ka pasur borxh që nga viti 2016 “Izvershitelli” i merr 12, 439  denarë.