Këshilla për shqiptarët: 10 gjëra që nuk duhet t’i bëni në një dasmë

0

Nëse jeni i ftuar dhe jeni pjesë e ditës së vecantë të mikut tuaj të ngushtë apo një pjesëtari të familjes, ekzistojnë disa gjëra që nuk duhet ti bëni asnjëherë:

1.Mos bëni fjalime që nënkuptojnë marrëdhënie sekrete mes teje dhe nuses apo dhëndrit.

2.Mos konkuroni me nusen duke u veshur me të bardha.

3.Nëse pini alkool, ndihuni i lirë të jeni i lumtur, por mos u largoni sidomos nëse keni ndonjë përgjegjësi.

4.Mund të pyesni veten se cfarë ndodhi pas një nate të gjatë, ku alkooli ishte miku juaj më i mirë.

5.Nëse largoheni, do e tregoni veten si njeri të pakontrolluar dhe të ngathët.

6.Mos vishni fustanin e dasmës tuaj në dasmën e dikujt tjetër.

7.Mos merrni me vete dikë që nuk është i ftuar

8.Provoni të jeni të sjellshëm me të gjithë.

9.Mos kritikoni punonjësit që shërbejnë gjatë dasmës.

10.Mos harroni emrat nëse po bëni një fjalim të rëndësishëm. /albeu.com/