Krimineli më i bukur në botë martohet me trashëgimtaren e famshme

0

Trashëgimtarja e TOPSHOP e cila zotëron një pasuri prej 3.8billion Chloe Green do të martohet Jeremy Meeks i cilësuar si krimineli më i bukur në botë.

Pas daljes nga burgu Jeremy u bë i famshëm për shkak të fizikut të tij dhe u nda nga gruaja me të cilën ka dy fëmijë dhe u fejua me trashëgimtaren.

Mesa duket Jeremy dhe e dashura e tij do të kurorëzojnë lidhjen e tyre në martesë.