Teksa po e përcillnin Astorin, të gjithë filluan të qanin kur kaluan në këtë vend

0

Në një qytet ku dashurohet futbolli të ndahet nga jeta kapiteni i skuadrës së qytetit nuk është pak. Mund të mos jetë një zi botërore, por është një zi e madhe për atë qytet dhe mbi të gjitha për atë sport që nuk humbi vetëm një lojtar por një kapiten

Me mijëra të pranishëm ku numri i tyre i kaloi 10 mijë, bënë një rrugëtim në këmbë. Rrugëtimi i tyre ishte i gjatë por në një moment ata të gjithë shpërthyen në lot. Ishte momenti kur ata kaluan përpara stadiumit “Artemio Franchi”.