Tri lëvizje për këmbë të fuqishme dhe superiore (Video)

0

Dëshironi këmbë të mbuluara me muskuj? Kemi trajnim të vërtetë për ju!

Trajneri personal Adam Stansburyi ka shpikur trajnimin prej vetëm tri ushtrimeve të cilat do të ndërtojnë forcën serioze funksionale të muskujve të ekstremiteteve të poshtme.

Bëjeni tërë rrethin me peshën e njëjtë. Nëse mundeni lehtë t’i bëni të gjitha këto 5 sete me 5 përsëritje atëherë shtojeni peshën për 2,5 deri 5 kg herën tjetër kur do të bëni trajnimin, transmeton Telegrafi.

Ushtrimi 1: GALIÇ ME SHUFËR

5 seri, 5 përsëritje, pushim 120 sekonda

Ushtrimi 2: NGRITJE E MUNDIMSHME E SHUFRËS

5 seri, 5 përsëritje, pushim 120 sekonda

Ushtrimi 3: SUPERMEN

4 seri, 10 përsëritje, pushim 90 sekonda.

/Telegrafi/