Kamera e Note 8 apo e iPhone X, testi i radhës (VIDEO)

0
Ishiphones bërë testin e radhës të kamerave të dy gjigantë në treg aktualishte, Samsung Note 8 dhe iPhone X.

Ka shumë dilema se kamera e cilit model është më e mirë.

Siç shihet kamera e Note 8 është me ngjyra më të çelta ndërsa iPhone X anon më shumë tek ngjyrat e theksuara.