Gazetari i Strugalajm.org, i akredituar për ta ushtruar profesionin Ndërkombëtarisht!

0

Certifikohet nga Unioni i Gazetarve të Shqipërise me Press Card, Gazetari i Strugalajm.org Armand Braho. Kjo kartë i jep mundësinë gazetarit që prej datës 01.03.2018, që të marri pjesë në të gjitha evenimentet në Shqipëri, Maqedoni, Rajon, Europë dhe Botë për përfaqësinë e Lirisë Mediatike dhe gjithashtu, te perfaqesoj zërin e Demokracisë ne vendin ku ushtron profesionin!
Ky ështe certifikimi i vetëm njerit gazetar të Strugalajm.org, në muajt në vijim i gjithë Stafi i Strugalajm.org do të ketë akreditim ndërkombetar për ta ushtruar profesionin e tyre, brënda dhe jashtë Maqedonisë!