Komuna e Struges: “PATRIOTI” Ziadin Sela ja fal 15.000 euro komunale dhe objekt mbi 300.000 euro Nikola Poposki-t KOLCO od NINA

0

Ziadin Sela një nga “patriotët” më të mëdhenjë shqiptar ne Maqedoni.
Në kurriz të qytetarëve të Strugës, për interesa të tij personale dhe të njerëzve të biznesit të afërm të tij, të cilët njihen për ndërtime në “rrugë” dhe ndërtime të paligjshme.
Ka falur komunalet me vlerë prej mbi 15.000 euro NIKOLA POPOSKi-it( djalit te NINA POPOSKA) ish-kryetares te Struges e cila mbahet mend për shumë vepra “te mira” ndaj shqiptarëve të Strugës dhe përveç faljes të komunaleve, Ziadin Sela pronën e komunes me legalizim ja ka dhuruar shoqates “PING PONG” të Strugës objeketin me vlerë prej mbi 300.000 euro!!

1-Qytetaret shqiptar pyesin ish-kryetarin dhe “patriotin” Shqiptar, a ka pasur Struga klube sportive shqiptare ose ja ka falur kete objekt për qellime te tjera, qe vetem ai vet e dinë?!

2-Sa anëtarë – sportist ka kjo shoqatë?

3-Cfarë suksesi kanë arritur këta sportist që e paskan detyruar Ziadin Selën që t’ja fal këtë objekt?

4-Mos vallë biznes partnerët e Ziadinit kanë marrveshje me shkrim me këtë shoqate sportive që të ndertohet ndonjë ndërtesë në këtë vend dhe “1 per lalen dhe 3 per sa(e)lën?!

Ne dhe qytetarët e Strugës këto pyetje kemi për Ziadinin dhe me padurim presin përgjigje.