Shikoni në ç’far gjendje e la Llabunishtin qeverisja e Ziadin Seles!!

0

Shikoni në ç’far gjendje e la Llabunishtin qeverisja e Ziadin Seles!!

Për 5 vite qeverisje Ziaidn Sela la vetëm shkatërim, kaus urbanistik dhe korupsion.
Për 5 vite e shkatroi fshatin më të madh në rrethinën e Strugës – Llabunishtën.
Rruge të shkatëruara, pa ujë të pishëm, pa kanalizim dhe jo vetëm Llabunishtin.
Komuna e Strugës në ditët në vijim do tju tregoj së në ç’far gjendje ka lenë Strugën dhe rrethinen e Strugës, ky “patriot” që ka “udhëhequr” Strugën në 5 vitet e kaluara.

Stop pushtetit të shkatërimit dhe degjenerimit shoqeror!