Ekskluzive: Përçahet Aleanca Shqiptare në Strugë!!!

0

Përçahet Aleanca Shqiptare në Strugë!!!
Sot në kuvendin e degës së ASH në Strugë largohen disa delegat të cilët ishin të pakënaqur me funksionimin e degës së ASh në Strugë.
Sot edhe njëher në Strugë dëshmohet se vendimet merren nga lart dhe nuk respektohet vullneti i degëve.
Strugalajm.org ditëve të ardhëshme do mundohet të komunikoj me delegatët e larguar dhe të jap arsyen pse nuk kishte garë në mes dy kandidatëve të përfolur për kryetar dege dhe atë Imer Imeri dhe Naser Iljazi ( drejtor ne tentative)./Strugalajm.org/