Pa energji elektrike pjesë të komunave të Sarajit dhe Petrovecit

0

Pa energji elektrike nesër nga ora 9 deri në orën 15 do të jenë konsumatorët nga rruga 20 në fshatin Saraj në komunën e Sarajit.

Nga ora 8:30 deri në ora 10:00 pa energji elektrike do të jenë konsumatorët nga zona industriale Qoilija dhe kompanitë Globeks, Ekopel dhe Kobra-T në komunën e Petrovecit.

Qendra Rajonale për Menaxhim me Krizat (QRMK) pas raportimit nga SHA “EVN Maqedoni”  njofton se ndërprerja e furnizimit me energji elektrike është për shkak të aktiviteteve të planifikuara teknike.