Ziadin Sela le Komunën e Strugës 7.5 milion euro BORXH!!

0

Ziadin Sela le Komunën e Strugës 7.5 milion euro BORXH!!
Sipas Kryetarit të Komunës së Strugës Ramiz Merko, administrata e kaluar nën udheheqjen e Ziadin Selës le komunën me borxhe mbi 7.5 milion euro.
Një pjesë e mirë e tyre janë borxhe për kamata të cilat janë lënë qëllimisht dhe pastaj kamata abuzohet nga udhëheqsit e Komunës në mandatin e kaluar!
Ky është skandali më i madh dhe lojrat që kanë berë ish adminiatrata, gjithashtu ky është korrupsion i bërë nga ajo!!!Strugalajm.org