Ramiz Merko: Zbulon aferen me lejet e ndertimit qe u bene ne qeverisjen Sela!!!

0

Diten e sotme ne koferencen per Shtyp te Kryetarit te Komunes se Struges Z. Ramiz Merko, ky i fundit hodhi akuza te forta te faktuara, kundrej qeverisjes se meparshme.
Merko foli me emra konkret per aferat e shumta te cilat jane bere gjate qeverisjes se Ziadin Seles.
Nje nder aferat me te medha te bera ne ate kohe jane aferat ne sektorin e urbanizmit, sic pohoi dhe Z.Merko i cili i shperh se: “Ne kemi dhe vetem ne 100 ditet e para 60 leje ndertimi me shume se ne pushtetin e kaluar, madje keto leje i jane dhene qytetarve”
Ndersa ai shton qe: “Ne pushtetin e me parshem leje u jepeshin vetem personave te cilet e benin projketin e baneses te akritekti Resul Hani tek kompania “Trim Lum” dhe vetem nese ata lejoheshin nga rrethi me i ngushte i ish Kryetarit Sela.”
Gjithashtu ai Merko shpreh se: “Cdo kush qe ka deshire te ndertoje, nuk eshte i obliguar per te zgjedhur vetem nje arkitekt, si ne pushtetin e meparshem, por eshte i lire te zgjedhi ku personi e sheh te arsyeshme.”