Ramiz Merko i pergjigjet pyetjeve te gazetarve!

0

Nje nga ceshtjet me te diskutuara ne per Komunen e Struges eshte dhe ceshtja e punesimeve, ja si i pergjigjet Ramiz Merko: Shih videon!

Posted by strugalajm.org on Friday, February 16, 2018