Me mënyra të vërtetuara shkencërisht, si mund të flirtojë një mashkull pa hyrë në telashe?

0

Kërkimet kanë treguar se pamja fizike ka shumë pak të bëjë me flirtin. Flirtimi më efektiv i meshkujve ka të bëjë me dominimin social.

Rezultatet kanë treguar se meshkuj që kanë më shumë sukses me femrat duke shfaqur një numër të madh sjelljesh joverbale flirtuese se sa ata që nuk e bëjnë një gjë të tillë, transmeton Telegrafi.

Pikërisht shikimet e shpeshta dhe sidomos sinjalet për synime pozitive si dhe statusi i tyre, i bën disa meshkujt të tërheqin më shumë vëmendje nga femrat se disa të tjerë.

Dr. Monica Moore, një psikologe në Universitetin Webster, ka treguar se nuk janë njerëzit më të pashëm, ata që arrijnë të joshin një person, por ata që dinë disa teknika të vogla flirtimi si kontakti pamor dhe buzëqeshja.

Vetëm me shfaqjen e interesit keni bërë gjysmën e punës dhe kjo nuk varet nga gjinia.

Cili tip flirtimi funksionon më mirë?

Kontakti pamor dhe buzëqeshja janë dy nga metodat universale të flirtit.
Por, çfarë funksionon më mirë se gjithçka tjetër?

PREKJA

Studimet tregojnë se një prekje e lehtë përtej sjelljes miqësore në parakrah, bel, apo fytyrë, e shtyn një mashkull drejt suksesit të marrjes së numrit të telefonit të një vajze. Mos injoroni kontekstin!
Sjellja është gjithmonë në varësi të rrethanave.

Po meshkujt çfarë i tërheq?

Prekja funksionon shpejt, po ajo që i çmend meshkujt është kafshimi i buzëve dhe rregullimi i flokëve. /Telegrafi/