Dr. Arber Ademi: Problemi i Llabunishtes do të zgjidhet nga ky vit!

0

Dr. Arber Ademi: Problemi i Llabunishtes do të zgjidhet nga ky vit!

Zavendes Ministri i Arsimit Dr. Arber Ademi siguroj Kryetarin e Komune se Struges se problemet me pelqimet e mesimdhenesve te rinj ne Llabunishte, do te zgjidhet ne vitin shkollor 2018-2019.
Per kete vit nuk u be e mundeshem per shkak se pelqimet aplikohen ne muajin pril dhe adminiatrata e me parshme Komunale ne krye me Kryetarin e vjeter, nuk ka bere kerkese, per pelqime, per shkollen e Llabunishtes!